Архів новин за період: Лютий 2021

27 Лютий 2021, 13:33

Вшанували найвизначнішу поетесу України

Під час  виховної години, присвяченій 150-й річниці з дня народження відомої української поетеси, драматурга, громадської діячки Лесі Українки, учні 10-Ф класу (в.о. класного керівника Йовко О.М.) переглянули документальний фільм про цікаві та маловідомі факти з її життя та творчого шляху, взяли ...

27 Лютий 2021, 13:09

Бережімо наше життя

Учні 8-А класу під час зустрічі з шкільним психологом Яровою О.М. проаналізували різноманітні життєві ситуації та прийшли до висновку, що ЖИТТЯ- це скарб, який дається лише раз.

 

 

27 Лютий 2021, 11:38

Game + Lego = RESULT!

Гра – найкращий інструмент підготовки дітей до викликів майбутнього та чудова форма роботи для педагогів, які знають, як навчати та розвивати дітей сьогодні для світу завтра.

26 лютого вчитель Воропай Анжела Олександрівна провела практичне заняття  з англійської мови для вчителів школи по темі «...

27 Лютий 2021, 11:29

Вчилися протидіяти булінгу

У рамках першого тижня Хеппі челенджу, присвяченого протидії цькувань у школі та підтримці дружнього середовища, шкільним психологом Яровою О.М. було проведено виховну годину з учнями 6-А класу. 

Створені учнями яскраві мотиваційні плакати продемонстрували набуті знання.

 

26 Лютий 2021, 09:00

Розкривали секрети STREAM-освіти

Розкрити секрети STREAM-освіти: синтез науки, технологій, інженерії, математики, яка дає можливість розвиватися творчо, формуючи при цьому навички 21 століття: комунікації, вміння працювати в команді, застосовувати креативне та критичне мислення мали можливість педагоги під час майстер-класу вчит...

26 Лютий 2021, 08:38

Шестикласники поринули у світ чарівного слова геніальної Лесі Українки

Сьогодні світ відзначає 150-річчя з дня народження Великої поетеси, драматургині, патріотки Лесі Українки! Цій визначній події була присвячена виховна година у 6-В класі «Ні! Я жива, я вічно буду жити!». 

Діти пригадали відомі сторінки біографії поетеси та дізнались про маловідомі факти її життє...

26 Лютий 2021, 08:27

Заквітчали «Дерево життя» Лесі Українки

У 10-М класі була проведена виховна година, присвячена 150-річниці з Дня народження Лесі Українки. 

Захід провели у формі інтелектуальної гри-вікторини про життєвий та творчий шлях поетеси, потім склали з перших літер "Леся Українка" біографічну сторіночку, а в кінці символічно "заквітчали" Дере...

26 Лютий 2021, 08:16

Четвертокласники відзначили ювілей Лесі Українки

25 лютого – визначна дата для всіх, хто любить і цінує українське слово, піднесене до вершин Великою дочкою нашого народу – Лесею Українкою. У цей день ми відзначаємо 150-у річницю з її дня народження. 

Свого першого вірша вона написала  в 9 років. Тому символічно, що дев'ятирічні четвертокласни...

26 Лютий 2021, 07:51

Випускники та вчителі змагалися, хто виготовить кращий барометр

У рамках місячника педагогічної майстерності відбувся інтегрований майстер-клас «Мейкерство руками вчителів та учнів як один з інноваційних підходів впровадження STEM-освіти», який провели вчителі хімії та географії С.В. Безсікерних і Л.І. Павленко. 

Вчителі зосередили увагу на мейкерстві, яке п...

25 Лютий 2021, 18:19

Відкритий захід до 150-річчя від дня народження Лесі Українки

Про життя, творчість і велике кохання знаменитої поетеси учням 7-Б класу розповіла вчитель української мови І.С. Котова.

25 Лютий 2021, 11:46

Як захистити дитину в Інтернеті?

Сучасні діти ростуть в перенасиченому інформаційному середовищі, однак усі технологічні новинки схоплюють на ура. Віртуальний простір для них – це зовсім інший світ, і тільки дорослі – батьки чи учителі – можуть захистити дітей від небезпек у ньому. 

За інформацією Інституту соціології НАН Украї...

25 Лютий 2021, 08:03

Stem-освіта на уроках природничо-математичного циклу

STEM-технології вже впевнено увійшли в український освітній простір. Цим напрямом зацікавилися не тільки діти, а й вчителі. Бо наука – це не суха теорія, а захоплюючий процес відкриття нового! 

А фізика і хімія – не лише складні формули, біологія - не лише складна теорія, а й надзвичайні експери...

25 Лютий 2021, 07:52

English quest

Учениці 10-М класу разом із вчителем англійської мови (Кравченко М. О.) проводили English quest до тижня іноземних мов у 4-х класах. Захід сприяв формуванню пізнавальних і загально лінгвістичних інтересів, підвищенню рівня володіння англійською мовою, розвиткові творчої активності учнів.