26 Лютий 2021, 07:51

Випускники та вчителі змагалися, хто виготовить кращий барометр

У рамках місячника педагогічної майстерності відбувся інтегрований майстер-клас «Мейкерство руками вчителів та учнів як один з інноваційних підходів впровадження STEM-освіти», який провели вчителі хімії та географії С.В. Безсікерних і Л.І. Павленко. 

Вчителі зосередили увагу на мейкерстві, яке поєднали з різними галузями застосування. Родзинкою заходу стали учні-старшокласники, які разом з учителями взяли участь у виготовлені барометра. Барометри усіх трьох команд вийшли просто – чудові! 

Учасники були творчими та креативними. На завершення заходу діти похизувалися своїми виробами, виготовленими під час інженерного тижня. Особливу увагу звернули на сонячну піч та вулкан, який усі побачили в дії. 

Безперечно, такі заходи, як інженерний тиждень, наукові пікніки, що щорічно проходили в нашій школі є і повинні бути невід’ємною частиною освітнього процесу. Адже основна місія в школі це – навчання через дію. Ми – вчителі практики пишаємося нашими одинадцятикласниками. Вони розумні, виховані, креативні, творчі, впевнені, успішні.  Вони – молодці!

 С.В.Безсікерних, Л.І.Павленко