23 Жовтень 2021, 18:06

«Я маю право голосу»

Наближаються вибори лідера учнівського самоврядування. А поки кандидати на пост президента школи продовжують свою передвиборчу компанію.

22 жовтня відбулась акція "Я маю право голосу". На акції були присутні представники 5-11 класів та вчителі. 

На пост президента школи висунули свої кандидатури: Шпирка Ангеліна, учениця 10- М кл., Лебідь Анна, учениця 9-М кл., Сереветник Анастасія, учениця 8-Ф класу, Криворучко Поліна, учениця 9-Ф класу, та Шевченко Дар'я, учениця 8-М класу. 

Акція проводилась у чотири раунди: візитка, програма кандидати, дебати та прес-конференція. Було цікаво під час акції нашим кандидатам обговорити важливі питання, обмінятися думками, подискутувати. Від груп підтримки виступили учні школи, вони співали, танцювали, грали на музичних інструментах.

Людині завжди було притаманно обирати, і участь у виборах – це прояв соціальної відповідальності, політичної і правової культури кожного учня. 

Вибори можна порівняти із лабіринтом, з якого дуже важко знайти вихід. Від нас усіх залежить дуже багато.

Обираючи того чи іншого кандидата, учні передають йому повноваження відстоювати їхні інтереси. Кожен мав змогу задати питання кандидатам і отримати змістовну відповідь.

26 жовтня запрошуємо усіх учнів та вчителів проголосувати і обрати такого лідера учнівського самоврядування, який зуміє органічно об'єднати можливості усіх учнів в одне гармонійне ціле і спрямувати це в максимально позитивне русло.

Т.В. Михайлик, педагог-організатор