03 Жовтень 2021, 08:38

Учні 7-В класу перегорнули першу сторінку альбому «2021-2022 навчальний рік»

Здається, що лише вчора лунав перший дзвінок на шкільному подвір’ї, і всі радо бігли на перший урок, а ось уже і другий місяць осені - жовтень не забарився! 

Учні 7-В класу перегорнули першу сторінку альбому «2021-2022 навчальний рік» під назвою «Вересень». Цей місяць був наповнений новими емоціями: зустріч після канікул, нові однокласники, нові предмети, нові вчителі! 

Першого вересня я помітила, як подорослішали мої семикласники, а вони радо ділились спогадами про літні канікули. Ми всі разом переглянули презентацію «Мій літній відпочинок», де діти розмістили фото яскравих миттєвостей під час канікул.

Але головним завданням школяра є навчання! 

Діти вже познайомились з алгеброю, геометрією, фізикою, хімією. Для того, щоб краще зрозуміти та засвоїти одну з природничих наук - хімію, семикласники відвідують факультатив «Цікава хімія», де кожен має можливість детальніше її вивчати. 

Зокрема діти познайомились з хімічним посудом, обладнанням, яке використовується для проведення досліджень, а також кожен зміг використати отриманні під час уроку знання на практиці.

Учні 7-В класу стали активними учасниками всіх заходів, які відбулися в школі: взяли участь у благодійному ярмарку, декаді «Фізкультури і спорту», збору макулатури, допомагали воїнам на сході України.

30 вересня під час виховної години «Бабин Яр – не маємо право забути», діти познайомились з трагічними подіями, які відбулись в Києві у вересні 1941 року, переглянули відео та фотоматеріали, вшанували хвилиною мовчання всіх, хто загинув, запалили свічку пам’яті. 

Але життя продовжується! Фінальним акордом в мелодії подій вересня стала «Вечірка в стилі 90-х», яку семикласники влаштували в День вчителя, подарувавши мені спогади про мою юність. 

Ми разом полинули в часи дитинства їх батьків. Діти дібрали одяг, музику, фото та відеоматеріали тих часів.  

Діма Шарун навіть відтворив образ символу гумору 90-х – Вєрку Сердючку, а Артем Литвин – актора фільму «Бригада»!  

Діти грали в ігри, які були популярні в ті часи, отримували призи і, звісно, танцювали, співали і трохи бешкетували. 

Сторінку осені «Вересень» ми перегорнули. Далі починаємо читати «Жовтень»!

Класний керівник 7-В класу Т.А. Матвієнко