05 Квітень 2021, 10:03

«Гайдамаки» годували безпритульних тварин

4 квітня відзначають Міжнародний день безпритульних тварин. Його було започатковано Міжнародним товариством захисту прав тварин (ISAR) з метою привернення уваги громадськості до проблем безпритульних тварин.

Собаки і кішки ведуть іноді вельми тяжке та нещасне життя на вулиці. Вони часто просто вмирають, страждають від сильної спеки, холоду або хвороб. Дуже часто вони переслідуються жорстокими людьми.

Ми, як люди, які піклуються про тварин, можемо зробити щось, щоб полегшити становище бродячих тварин.

Що можна зробити вже зараз? Наприклад, підтримати цей День, розповівши про нього тим, кого ви знаєте, або поселити бездомного собаку чи котика, чи можете допомогти людям, які займаються допомогою таким тваринам, адже підтримка організацій, які працюють з бездомними тваринами може бути зовсім не зайвою.

А ще – просто погодуйте безпритульну тваринку.

Тож і наший вирішив приєднатись до акції "Погодуй безпритульну тваринку" та погодували таких тваринок, які живуть в нашому мікрорайоні. 

Закликаємо також всіх жителів мікрорайону під'єднуватись до нашої акції та не лише в цей день, а щодня підгодовувати тваринок-безхатченків. Нехай хоч і маленька, але ще одна добра справа зроблена!

Л.Г. Царинна, виховник рою "Гайдамаки"