04 Червень 2024, 10:15

День таборування в Сьомій школі

Учора був насичений подіями для нашого куреня день, адже сьогодні ми провели День таборування куреня імені Героя України Євгена Лисенка Смілянської ЗОШ 7 Черкаської області.

Всі рої вишикувались на святкову лінійку, де відзвітували ройові про присутність 6 роїв на заході, потім всі рої показали свої вміння в проходженні стройовим кроком з піснею

Кожен рій розмістився на великій території та розклали намети. Потім відбувся квест по станціях "Відун", "Рятівник", "Спортивна" , де джури разом з керівниками та виховниками роїв повправлялись в силі, розумі та інтелекті.

Досить цікавим та захоплюючим етапом була зустріч з Рамазаном Курбановичем Таібовим та Олегом Таібовим, які показали, як складаються дрони та як вони літають, провели невеличкий майстер-клас. Щиро вдячні хлопцям за цікаву, змістовну та пізнавальну зустріч!

Наступним етапом була "Ватра" - мистецький етап, де учасники від кожного рою показували свій мистецький номер. Звучали такі пісні, як "Зродились ми..." (рій "Гайдамаки"), "Я малюю" (рій "Незламні"), танцювальні флешмоби від роїв "Нічні кажани" та "Залізні Вовки" тощо.

Підсумком заходу стало нагородження всіх учасників роїв Дипломами за активну участь у Дні таборування куреня.

Ну, а на завершення нашого таборування всіх учасників заходу чекала смачна козацька каша, яку приготували виховники та батьки наших джур Єлесін Петро Володимирович, Ольга Поліщук та Ольга Ткаченко. 

Щиро вдячні нашим Захисникам ЗСУ за можливість проводити такі заходи разом!

Зарядились позитивом, гарними емоціями та з гарним настроєм йдемо на літні канікули!