21 Травень 2024, 10:06

Хлопці та дівчата Сьомої школи вчилися ефективно співпрацювати

Покращення взаємозв'язку та взаємодії між хлопцями і дівчатами та їх шкільним оточенням є ще одним напрямом роботи організації «Об'єднані спільною метою» в рамках надання психосоціальної підтримки молоді.
В межах співпраці зі Смілянською загальноосвітньою школою № 7 у роботі з групами взаємопідтримки для молоді  виконали вправи з налаштування на ефективну роботу через повернення учасниць та учасників у відчуття «тут і зараз».
Впровадили в роботу емпатійне коло, що надало можливість зануритися всім учасникам і учасницям у роботу з більшою концентрацією уваги.
А ще крутим моментом була рефлексія через вправу "Самовираження" за 4 кроками ННС для кращого розуміння та визначення власних потреб від участі в таких групах.
Щиро дякуємо нашим партнерам, Смілянській загальноосвітній школі № 7, за підтримку заходів такого формату, а учасникам – за активність та небайдужість до змін.
Захід проходив в рамках онлайн-курсу "Ненасильницький підхід до порозуміння та партнерства", який реалізується Благодійним фондом "Добробут України" за підтримки Friedensbrugg - Peace Bridge.

К.С. Манько, голова громадської організації «Об'єднані спільною метою»