26 Березень 2024, 08:27

Другокласники працювали у детективному агентстві «Сонечко»

Нещодавно на уроці «Я досліджую світ» учні 2-Б класу розкривали таємниці теми місяця «Ідеї-винаходи-відкриття» і працювали над оповіданням «Майже детективна історія». 

Мої другокласники працювали у детективному агентстві «Сонечко» і вчилися розплутувати клубок загадкових подій та виводити на чисту воду Крука. 

У групах «Кримінальні експерти», «Кримінальні психологи», «Слідчий експеримент», «Інтерв’ю для ЗМІ» за допомогою малюнків, ребусів, дрібних деталей і підказок змогли "схопити" злочинця, логічно вибудувавши маршрут до розгадки. 

Діти познайомилися із творчістю українських письменників та їх детективними історіями, які вирізняються динамічним пригодницьким сюжетом, розкрили багатозначність слова «детектив», складали цікаві історії. 

Учні були у захваті від вусатих, вухатих і хвостатих, які також уміють нишпорити. Творчість Галини Вдовиченко, авторки повісті «Коти-детективи», «36 і 6 котів» викликали бажання читати художню літературу! 

Другокласники отримали окуляри «Найрозумніший» та посвідчення «ДЕТЕКТИВ». 

Діти зрозуміли, що серед якостей детектива найнеобхідніші – вигадливість, уважність, кмітливість, спостережливість, спритність. Їх потрібно виховувати змалку.

Класний керівник 2-Б класу Н.А. Терещенко