14 Вересень 2020, 16:36

Лідерство - це реалізація та визнання!

Наш час потребує лідерів нової формації. Людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно. Проблема виховання молодих лідерів – це проблема підготовки людини майбутнього, людини, яка відповідає вимогам нового XXI століття.
Ось чому необхідні пошук і підтримка учнівської молоді, чиї особистісні переконання спрямовані на активну участь у громадському життя, молоді, яка, має організаторські здібності, усвідомлює себе потенційним лідером, має бажання використовувати свою енергію та здібності заради інших.
Для подальшого розвитку учнівського самоврядування у школі 10 вересня була проведена конференція лідерів на тему «Учнівське самоврядування:проблеми і перспективи розвитку та саморозвитку особистості».
Дана конференція заклала основи подальшої діяльності учнівського самоврядування. Члени Президентської ради визначилися з основними питаннями: планування роботи на рік, вибори Президента школи, навчання активу, заохочення учнів до реалізації цікавих та корисних програм і проектів та ще багато організаційних питань.
Юні лідери коротко, але чітко і зрозуміло почули про досягнення та проблеми. Перед присутніми виступили кандидати у Президенти школи, які розказали про певні результати своєї діяльності, а ще більше про своє бажання працювати та налагодити системну, ефективну роботу учнівського самоврядування.
Михайлик Т.В., педагог-організатор