19 Травень 2023, 17:22

День майбутнього п’ятикласника у 4-В класі

18 травня був проведений День майбутнього п’ятикласника у 4-В класі  Мирошниченко Н.О. 

Варто зауважити, що знайомство з дітьми відбулося набагато раніше: проводилися уроки, виховні заходи. Під час спілкування вчитель трохи розказала про себе, про свій предмет та що особисто її пов’язує з ним, про свої захоплення, родину, поцікавилася очікуваннями учнів. 

Також не обійшлося без обговорення про майбутні традиції класу, які будуть започатковані: походи, вечірки, чаювання, екскурсії. А можливість робити спільні проєкти та завдання як під час, так поза навчанням допоможуть ще більше згуртувати клас. 

У більшості випадків знайомство розпочинається з посмішки, яка в пам’яті залишається надовго. Під час гри «Посмішка» діти озвучили, які саме можуть бути посмішки, а потім зобразили одну з них. 

Щоб пройшло більш тісне знайомство, було запропоновано пограти в гру «Ім’я – ім’ячко», в якій кожен учасник, починаючи з вчителя, повинен був голосно назвати своє ім’я і додати до нього прикметник, який відбивав би позитивні якості його характеру. 

Щоб дізнатися про учнів більше, пограли в гру «Питання – відповідь», розважились та спільно визначили, що серед друзів дозволено, а що ні. Наприкінці заходу діти стали в коло пліч-о-пліч як єдине ціле, відчуваючи підтримку один одного!