13 Квітень 2023, 09:44

Учні 5-Б «подорожували» Всесвітом

12 квітня світ відзначає День авіації і космонавтики, а також Міжнародний день польоту людини в космос. Крім того, в Україні святкується День працівників ракетно-космічної галузі країни. 

І хоча космос – далекий і близький – завжди вабив людей, ми про нього й досі знаємо дуже мало. Вступивши в 21 століття, ми бачимо вражаючі успіхи космічної техніки — навколо Землі обертаються десятки тисяч супутників, космічні апарати здійснили посадку на Місяць. 

Згодом на Марс і Венеру опускалися автоматичні зонди, декілька космічних апаратів покинули межі Сонячної Системи і несуть на собі послання Позаземним Цивілізаціям.

То ж стільки незвіданого несе в собі Космічний простір… 

Учні 5-Б класу вирішили трішки побути космонавтами та здійснити "віртуальну" квест-подорож по космічному простору: пригадали розміщення всіх планет в Сонячній системі, зробивши площинну модель, виготовили книгу в 3D про Космос, переглянули навчально-пізнавальне відео та виконали руханку разом із прибульцями з інших планет.

А також дізнались дуже багато цікавих фактів про космічне життя. Не менш цікаве завдання діти отримали й додому - кожному разом з батьками виготовити смачні космічні бутерброди та зробити фото.

Класний керівник: Царинна Л.Г.