16 Грудень 2022, 07:46

Все буде Україна!

Математика – це такий предмет, змістову частину якого не завжди легко використовувати в старших класах для пропаганди краси і величі рідного краю, виховання патріотизму і громадянської свідомості. 

Але прийоми і методи подачі та засвоєння математичних знань дають можливість виховувати молодих людей, які шанують і поважають творців історії нашої країни, героїв, подвиг яких надихає на власні успіхи, а мужність і героїзм вражає і викликає повагу і вдячність.

В рамках декади свідомого громадянства учні 8-М і 11-М класів, розв'язуючи задачі програмового матеріалу, вшанували окремих Героїв України. Відкрити фото й інформацію про героїв мали можливість лише ті групи учнів, які успішно справилися з завданням. 

Було вшановано першого Героя України академіка Бориса Патона; наймолодшого на момент нагородження званням Героя України (18 років) Віктора Смирнова, українського плавця, чемпіона світу і Європи, багаторазового призера Паралімпійських ігор; першого з Небесної Сотні Сергія Нігояна, якому в 2014 році було надано звання Героя України з відзначенням орденом "Золота Зірка" (посмертно), а також Святослава Паламаря і Сергія Волинського, українських військовиків, майорів, учасників оборони Маріуполя.

Результати роботи і емоції учнів перевершили сподівання! 

У нас прекрасна молодь! Майбутнє України в надійних руках! 

Все буде Україна!

Учитель математики Наталія Крикун