15 Червень 2022, 19:18

Табір GOCAMP (Day 8)

А сьогодні ми мріємо!

Таборовий день розпочався з отримання завдання від фасилітаторів на нову тему – МРІЇ.

Потім кемпери зустрілись з Данилом Гайдамахою – тік ток блогером, який просуває Україну в світі. Цікава розмова з ним змотивувала учасників табору більше дізнаватись про українську мову та вивчати її більш досконало. 

Далі відбулось знайомство з Матвієм Глазуновим, 13-річним аніматором та стоп-моушн дизайнером, який створює короткометражні фільми, декотрі з яких вже отримали міжнародне визнання. 

Ця зустріч допомогла кемперам повірити в свої сили та зрозуміти, що будь-яке захоплення може приносити задоволення та успіх в житті, головне – не зупинятись та вірити в свої сили. 

Після загальної сесії учасники розпочали брейншторм в таборових та шкільних командах. 

Виконання челенджу «І на оновленій землі врага не буде супостата…» потребувала особливої уваги, адже вона стосується спільного майбутнього, мрій та бачення себе і України в подальшому. 

Кемпери, як завжди, поставились до завдання відповідально та розробили план створення відео продуктів для тік току, які вони вже завтра представлять на розсуд в таборі. 

А поки що в учнів є час для втілення задуманих проєктів та підготовки їх презентації в передостанній день табору GoCamp.