10 Червень 2022, 16:47

Табір GOCAMP (Day 5)

Сьогодні день табору GoCamp розпочався з арт-терапевтичної розминки, продовжився велосипедами та завершився представленням проєктних робіт на тему “Communities”.

Налаштуватись на позитивний робочий лад та почати день в таборі з гарним настроєм допомогла всім Єлизавета Матухно – психолог та арт-терапевт, яка запропонувала техніку орнаментів, розповіла що це таке та де ми можемо їх зустріти. 

Після арт-терапії кемпери «сіли на велосипеди» та розпочали подорож Україною. Гостями дня були лідерки ГО «Асоціація велосипедистів Києва» Анастасія Макаренко та Наталія Князєва. Вони розповідали учням про Україну велосипедну, про популяризацію велосипедного руху, його безпеку та про відомих людей, які користуються цим видом транспорту. 

Заключна частина дня була присвячена проєктним роботам на тему «Чому є Івано-Франківськ, а Лесьо-Українська немає?», де кожна команда висвітлювала свої ідеї та презентувала своє місто. 

Таборові команди за участі волонтера обмінялись власними думками та результатами роботи. На позитиві, з новими знаннями, новим досвідом та з задоволенням від виконаних завдань кемпери завершили таборовий тиждень і з нетерпінням чекають початку наступного.