29 Листопад 2020, 19:49

Математичний профіль у пріоритеті!

Математика володіє не тільки істиною, але і вищою красою, холодною і суворою, подібною красі скульптури. 

Вміння творити красу числових виразів, нестандартно розв’язувати алгебраїчні рівняння та тригонометричні задачі формують на уроках математики у Нашій Сьомій мудрі наставники Дорошенко Т.М. та Крикун Н.М. 

Саме вони з року в рік викладають математику у профільних 10-11 класах та у 8-9 класах з поглибленим вивченням математики. Ось і цього року результатом профілізації стали 7 перемог учнів у ІІ етапі всеукраїнської олімпіади з математики. 

Захопити числовим мистецтвом ще у 5 класі, підтримувати бажання доводити теореми, робити розрахунки, мислити креативно – все це вміють наші вчителі математики.

Їх вдячні  учні продемонстрували рівень знань на предметній олімпіаді:  

І місце - Ель-Анссарі Маліка, 8-М клас (вчитель математики Крикун Н.М.), Лютий Максим, 10-М клас (вчитель математики Дорошенко Т.М.),

ІІ місце – Цаподой Даніл, 9-М клас (вчитель математики Крикун Н.М.),

ІІІ місце Сухобрус Таїса, 7-Б клас  (вчитель математики Дорошенко Т.М.), Микитенко Анастасія, 8-М клас (вчитель математики Крикун Н.М.), Куліш Марія, 9-М клас (вчитель математики Крикун Н.М.), Ягода Євгенія, 11-М клас (вчитель математики Дорошенко Т.М.).

Вітаємо переможців, дякуємо за науку їх наставникам!

Математика і поезія – це вираз тієї самої сили уяви, тільки в першому разі уява повернена до голови, а в другому – до серця. Тож нехай поетичні образи перетворені мовою цифр та формул ведуть до нових вершин успіху учнів та педагогів Нашої Сьомої.