08 Червень 2022, 18:14

Табір GoCamp (Day 3)

What’s your Superpower? I’m Ukrainian.

Саме це своїми роботами продемонстрували наші кемпери протягом останніх двох днів. Ще вчора вони навчились створювати стікери та комікси, а вже сьогодні представили їх в таборі. 

День розпочався із зустрічі з арт-терапевтом Анастасією Панасюк, яка поділилась з кемперами технікою для натхнення на подальшу роботу та позитивно налаштувала всіх учасників. 

Наступним натхненником у таборі був Богдан Логвиненко – засновник проєкту Ukraїner, журналіст та письменник. Він розповів про свою історію успіху, про команду, яка з ним працює, свої подорожі, відповів на запитання учасників та надихнув їх підкорювати вершини та досягати поставленої мети.

Після мотивуючих зустрічей з цікавими людьми наші кемпери представили таборовим командам результати своєї роботи та обговорили їх разом з волонтером. 

Учні з гордістю розповідали про свої патріотичні комікси та стікери, ділились історіями їх створення та завантажували для користування. 

Всі учасники творчого процесу залишились задоволені результатами власної роботи і з нетерпінням та цікавістю очікують на наступні проекти, які запропонують їм в таборі GoCamp вже завтра.