31 Грудень 2021, 09:07

5-Б клас створив «Зимове містечко планів на 2022 рік»

Новий рік – особливе свято для дітей, бо ж вони обов’язково очікують чогось незвичайного. 

По-справжньому захопливою видалася передноворічна декада у 5-Б класі. П’ятикласники святково й  на свій смак прибрали класну аудиторію та рекреацію 4 поверху, взяли участь у шкільному ярмарку, разом з батьками виготовили дві Різдвяні зірки, усі разом створили «Зимове містечко планів на 2022 рік» із «будиночків, де записали свої мрії про місця, у яких прагнуть побувати; книги, які хочеться прочитати; добрі справи, які бажано було б зробити; звички, яких треба позбутися, а яких набути у новому році; заняття, які діти  хочуть спробувати». 

Новорічна фотосесія у фойє школи  додала святкового настрою. А під час класного заходу «Новорічний відрив» діти привітали один одного з наближенням свята і провели час весело й невимушено, на славу розважилися, позмагалися у конкурсах, продемонстрували однокласникам свої таланти, отримали перші подарунки від Діда Мороза. 

Бо ж Новий рік – це чарівне свято, і кожен може стати чарівником для своїх друзів, рідних, близьких.

Вся наша шкільна родина 5-Б класу вітає учнів, педагогів, усіх батьків з Новим роком та Різдвом Христовим і бажає усіляких гараздів у 2022 році! 

Класний керівник О.М. Йовко