08 Липень 2021, 07:48

Щоденник англомовного табору «GoCamp» (день 8)

Щоденник англомовного табору «GoCamp»

День 8. «Як виглядає моє місто?» 

Ранок розпочався з традиційної ранкової руханки. 

Потім кемпери під час онлайн-зустрічі ознайомилися з темою  “Кольори в нашому житті, як вони впливають на наш настрій та поведінку”. 

Цікаво, що колір також може викликати відчуття місця. Кемпери переглянули відео, в якому представлено, як  зв’язок між відчуттям місця та кольором можна відобразити на міському середовищі. 

Потім кемпери перевірили свої знання через інтерактивні додатки. Після цього відбулася загальна сесія, під час якої зібралися усі команди та волонтери GoCamp, де волонтери презентували свої міста та називали колір, який асоціюється з іхнім містом.

А зараз повернемося трохи в минуле...

На самому початку ще до  відкриття табору кемпери пройшли свій перший quiz, де вони ознайомилися з історією табору. Історія була представлена ​​у формі Escape Room:

Одного разу, коли ти повертався додому, щоб провести вечір із найближчими людьми, ти почув великий вибух! Раптом усе місто було вкрите прозорим куполом. Тепер ви ізольовані від зовнішнього світу. Фактично всі міста та села України стали відокремленими одне від одного. Вони втратили свої кольори та стали сірими. Ніхто не знав, хто створив куполи і що це означає. Кемперам потрібно знайти спосіб його знищити. У кемперів є 10 днів, щоб підібрати код та зламати купол(щодня кемпери знаходять різні підказки на слайдах презентації під час теми дня). 

Так от: сьогодні Купол над нашим містом втрачає свою прозорість і повільно покривається сірим кольором. Світ закликає супергероїв! 

Було кілька завдань, які кемперам потрібно було виконати і перетворити купол у прозорий стан. У всіх  є своя особлива суперсила! Потрібно виконати деякі завдання і відкрити свою суперсилу! 

Кемпери мали 30 хвилин, щоб виконати всі завдання та надіслати результат волонтеру. Після чого кожен отримав свою суперсилу, яка допоможе врятувати місто. 

На заключній сесії виступали експерти: QA Engineer, Software Engineer та креативна команда Snapchat з порадами - як влаштуватися на роботу у всесвітньо відому ІТ-компанію та реалізувати себе в світі.

І.Д. Улітіна, керівник табору «GoCamp»