06 Травень 2021, 18:37

Шановні батьки!

23 квітня 2021 року набули чинності нові протиепідемічні заходи у закладах освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (постанова №4 Головного санітарного лікаря України).

Що залишається сталим?

Незмінними залишилися вимоги до здійснення профілактичних заходів в закладі, використання учасниками освітнього процесу індивідуальних засобів захисту під час переміщення по школі (крім учнів 1 - 4 класів), обмеження проведення масових заходів в закритих приміщеннях, проведення термометрії педагогам. Також продовжують працювати 4 окремі входи для учнів в приміщення школи.

Що нового у постанові?

Дозволяється вхід та перебування в закладі освіти батьків з метою захисту та реалізації прав здобувачів освіти відповідно до законодавства.

АЛЕ після узгодження візиту з керівником, проведення батькам термометрії та за умови використання засобів індивідуального захисту.

Допуск до закладу освіти батьків, супроводжуючих для осіб з інвалідністю не потребують попереднього узгодження з керівником.

Ми впевнені, що завдяки тісній комунікації педагогів та батьків, освітнє середовище Школи успіху №7 й надалі буде безпечним для кожного з нас.

З повагою, Ваша директорка

Мар'яна Криворучко