03 Квітень 2021, 13:18

Рій «Залізні вовки» та рій «Гайдамаки» готуються до «Джури»

Учора був дуже насичений цікавими подіями день для наших юних джур, адже діти побували у шкільному музеї бойової слави, де вчитель предмету "Захист України" Рамазан Таїбов цікаво та змістовно провів екскурс в історію бойової слави від давнього минулого до сьогодення.

Далі після музею дітей очікував приємний сюрприз, адже до школи завітали два колишні випускники: один із них – Саша Осаула – є студентом Черкаського інституту пожежної безпеки, а інший – Власенко Сергій –  проходить службу у "Десні", а раніше був учасником першого рою нашої школи (2015 р.) "Залізні Вовки". 

Дуже цікаво, змістовно, а головне з практичними діями пройшла зустріч. На зустрічі також були присутній і старший рій "Залізні Вовки". Діти спробували себе у ролі військового – одягали бронежилет, кидали умовну гранату та стріляли з автомата, дізнались багато важливої інформації, як себе та рідних вберегти від пожежі.

Дуже добре, що є дружба та наступність між роями та нашими вже дорослими, мужніми, сильними захисниками! Є на кого рівнятись!!! 

Л.Г. Царинна, вчитель музичного та образотворчого мистецтва, виховник рою "Гайдамаки"