18 Березень 2021, 08:10

Як підготуватись до ЗНО-2021: поради, техніки та онлайн-ресурси

Щоб успішно скласти ЗНО з будь-якої дисципліни, слід ретельно до нього підготуватись. І розпочинати процес слід якомога раніше.

В першу чергу необхідно правильно розподілити власний час на підготовку. На аркуші паперу можна написати необхідні для вивчення теми, які будуть входити в ЗНО, та кожного тижня складати розпорядок для поступового вивчення та повторення матеріалу. Прогрес у підготовці також можна фіксувати. Такий підхід дозволить структурувати матеріал та ефективно використовувати час для навчання.

Запорукою якісної підготовки є її систематичність. Слід виділяти не менше, ніж по одній годині щодня на навчання. Починати підготовку варто з найскладнішої теми, яку слід досконало вивчити.

Експерти рекомендують під час підготовки до ЗНО вирішувати якомога більше тестів попередніх років, що дозволить не лише «набити руку», а й підвищити упевненість у власних силах. Неодмінно слід скласти пробне зовнішнє незалежне оцінювання, результати якого покажуть реальний рівень знань. Це дозволить виявити прогалини в знаннях, які необхідно надолужити.

(натисніть та перейдіть за посиланням)