05 Березень 2021, 09:49

«Веселі, розумні, чарівні» дівчата із 6-В

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже все найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

4 березня у 6-В класі було проведено конкурсно-розважальну програму для дівчат «Веселі, розумні, чарівні», де вони змогли проявити себе в різноманітних конкурсах. 

Треба сказати, що й хлопчики не залишились осторонь, а також із задоволенням підтримували дівчат. В конкурсі «Казкова леді» дівчатка за описом відгадували героїнь відомих казок. Кращими в цьому конкурсі були Бойко Аня, Вялова Єва, Балоха Валерія, Оліцька Дарина, Манько Софія, Січкар Артур, Котляренко Андрій, Рощин Денис. 

Дуже важливо, щоб майбутня леді добре розбиралась в одязі й мала гарний смак. Тому в конкурсі «Плаття-платтячка» дівчатка мали роздивитись зображення суконь різних фасонів і дібрати їм назву із запропонованого переліку: плаття-футляр, плаття-сорочка, плаття поло, плаття-балон, бебі-долл, плаття-кімоно, плаття із запахом, сукня-пачка, сарафан тощо. 

Всі дівчатка жодного разу не помилились, і навіть Погорілий Артем та Мельниченко Кіріл з задоволенням змагались з дівчатами. Але феєричним конкурсом виявилась «Святкова подорож до Єгипту», де дівчатка разом з хлопчиками подорожували до пірамід з муміями. Найкращою «мумією» виявився Міша Янковенко, а творила її Куцовська Ліза.

Кульмінацією свята став святковий стіл, приготовлений руками самих дітей. Хлопчики готували бутерброди, а дівчатка – фруктовий салат. А потім всі разом куштували смакоту, адже страви приготовлені власноруч – найсмачніші! Всім було весело, цікаво і по-сімейному!

Т.А. Матвієнко, класний керівник 6-В класу