23 Травень 2024, 17:40

23 травня – День Героїв

Це свято величі духу українських Захисників – борців за волю України, символ незборимості Української Нації.

День Героїв – це нагода висловити нашу щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань присвятив своє життя, віддав своє щире синівське серце Матері-Україні, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

Учні 6-Б класу провели годину спілкування, присвячену Дню Героїв України, яке відзначається щорічно та присвячене всім Героям різних епох та захищали нашу рідну землю. Переглянули презентацію про історію та традиції свята, підготували та розповіли інформацію про життєпис Героїв, які віддали своє життя за майбутнє нашої держави.

Напередодні на уроках образотворчого мистецтва зробили з дітками сердечка із закодованими словами "Перемога", "Мир", "Слава ЗСУ", "Україна", "Воля", "Свобода", "Батьківщина" тощо, а на годині спілкування символічно прикріпили ці серця на макет патріотичної України з вірою в те, що всі сердечка стануть одним великим оберегом для наших Захисників, яким  наші волонтери передадуть нашу роботу. Намалювали плакат "Дякуємо ЗСУ! Ви оберігаєте наше дитинство!", який теж відправимо з волонтерським вантажем нашим Героям.

Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам’ять про своїх синів і дочок, котрі віддали життя за свободу України.