20 Травень 2024, 07:58

Про підсумки проведення обласної виставки-конкурсу «Нова українська школа Черкащини»

Дипломами ІІ ступеня:

відзначений методичний посібник «Компетентністне вивчення творів Степана Рудницького на уроках української літератури у 6-му класі Нової української школи» учителя української мови та літератури Котової І.С.

Вітаємо Ярову О.М., практичного психолога, Волошину Л.Ю., учителя зарубіжної літератури та соціального педагога Мирошниченко Н.О. за методичний посібник «Про ментальне здоровʼя для батьків».

Дипломами ІІІ ступеня:

відзначений посібник «Національно-патріотичне виховання в освітньому процесі Нової української школи. Виховання патріотизму через військово-патріотичну гру «Сокіл» («Джура»), який підготували - Сидоренко Ю.М., заступник директора школи з виховної роботи, Царинна Л.Г., учитель музичного мистецтва, Михайлик Т.В., педагог-організатор.

Вітаємо Павленко Л.І., учителя географії, за методичний посібник  «Формування соціальної сфери компетентності на уроках географії через засоби критичного мислення та проєктну діяльність».

Панікар Р.В., Харченко О.Г., учителів початкових класів, за навчально-методичний посібник «Практичні завдання для формування математичної, екологічної компетентностей та компетентності у галузі природничих наук на уроках математики та інтегрованого курсу «Я досліджую світ».

На конкурс представлені авторські методичні посібники, які відображають формування ключових компетентностей учнів Нової української школи.