13 Травень 2024, 08:18

Наші учні стали переможцями конкурсу юних талантів «Пролісок»

10 травня 2024 року відбувся ХХХ ювілейний підсумковий Гала-концерт міського конкурсу юних талантів “Пролісок” та нагородження переможців, учасників та керівників.

Учні нашої школи теж отримали призові місця та були нагороджені кубками, медалями та Дипломами.

А саме, в номінації “Вокальне мистецтво” ІІІ місце посів козацький рій “Незламні” куреня імені Героя України Євгена Лисенка Смілянської ЗОШ 7 Черкаської області, в складі дівчаток 1-х класів - Бішук Соломії, Скляренко Софії, Орел Поліна та Бобрицької Дар’ї та були нагороджені кубком та Дипломами.

Також в цій номінації за ІІІ місце стала переможницею учениця 11-М класу, юна джура козацького рою “Кіборги” - Лебідь Анна, яка нагороджена медаллю та Дипломом.

В номінації “Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво “ теж маємо призові місця, зокрема, ІІ місце отримала учениця 11-М класу Любчик Діана і також нагороджена медаллю та Дипломом переможця.

ІІІ місце в цій номінації отримала учениця 6-Б класу та юна джура козацького рою “Залізні Вовки” Синільник Вероніка 

За участь в конкурсі отримала юна джура козацького рою “Сокіл”, учениця 7-А класу Царинна Юлія, яка нагороджена Дипломом учасника конкурсу.

Всіх переможців підготувала керівник та вчитель музичного та образотворчого мистецтва Царинна Людмила Геннадіївна, яка була нагороджена Подякою.

Побажаємо нашим юним зірочкам досягнення нових творчих вершин та ще один “Крок до зірок” зроблено!