10 Квітень 2024, 12:21

Сьома школа гостинно зустрічала учасників міського семінару вчителів мистецтва

Учора року на базі Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 відбувся міський семінар-практикум спільноти вчителів предметів художньо-естетичного циклу на тему "Впровадження інноваційних технологій – один із шляхів підвищення ефективності уроку та рівня навчальних досягнень  школярів" для вчителів мистецьких дисциплін міста. 

Захід розпочався із вітального слова директорки закладу Петряк Л.М, яка привітала всіх присутніх на семінарі-практикумі та побажала всім творчого успіху.

Тему використання цифрових технологій на уроках мистецького циклу розкрила в своєму виступі Царинна Л.Г., вчитель музичного та образотворчого мистецтва, вона представила власний досвід використання цифрових технологій на уроках мистецтва, розповіла про враження від участі в конкурсі «Вчитель року-2024». 

По завершенню було підведено підсумки семінару-практикуму, спільно з його учасниками вироблено методичні рекомендації. Присутні педагоги відмітили вдалий вибір теми, насичену робочу програму проведеного заходу.

Учасники семінару висловили щиру вдячність дирекції школи та вчителю мистецьких дисциплін, педагогічному, учнівському колективу за високу підготовку та проведення змістовного та цікавого семінару.