04 Квітень 2024, 16:39

Вітаємо переможців конкурсу «Свою Україну любіть»

Учні освітнього закладу Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів #7 відзначаються не лише своїм натхненням, а й творчим потенціалом, що виявляється у різноманітних конкурсах та заходах. 

Одним із яскравих прикладів цього став конкурс "Свою Україну любіть", організований Черкаською обласною спілкою письменників та  присвячений 210 річниці з дня народження Тараса Шевченка. 

Творча молодь багатьох освітніх закладів області продемонструвала свою любов до рідної землі та національну гордість через власні творчі роботи.

Серед призерів - юні обдарування нашої школи: Андрій Медик - 2 місце (учень 4-Б класу, вчитель Гончаренко Л.В.) та Кіра Сергієнко - 1 місце (учениця 5-В класу, вчитель Ткаченко О. П.). 

Діти за допомогою художнього слова виразили свої почуття до України, її духовних і культурних надбань, минулого, сучасного й майбутнього рідного краю. 

Переможці конкурсу не лише отримали почесні нагороди, а й стали прикладом для інших молодих українців. Їхні твори спонукають думати про глибину та багатство національної культури, а також про важливість патріотизму та любові до рідної землі.

Конкурс "Свою Україну любіть" є чудовою можливістю для молоді проявити себе та показати свою творчість та пристрасну любов до України.