21 Березень 2024, 08:01

Відзначили День щастя та День Землі

20 березня весь світ святкує Міжнародний день щастя. Його встановлено, щоб людство не забувало основну мету існування та сприймало довкілля з піднесеним настроєм.

Також цього дня відзначаємо Всесвітній день Землі! Свято запроваджене з ініціативи Організації Об’єднаних Націй.  Дату обрали не випадково: 20 березня - день весняного рівнодення, коли пробуджується природа і починається новий рівень її розвитку. Тому метою цього дня стало привернути увагу громадськості до нашого спільного дому - планети Земля, нагадати людям про необхідність дбайливого ставлення до природи і турботу один про одного. Це день є приводом зайвий раз замислитися про те, що нас оточує. В результаті своєї життєдіяльності людина завдає значної шкоди нашій планеті, що може призвести до її руйнування.

Учні 6-Б класу та юні джури козацького рою "Залізні Вовки" куреня імені Героя України Євгена Лисенка Смілянської ЗОШ 7 Черкаської області теж поєднали два свята та провели годину спілкування про те, як навчитись бути щасливими та жити щасливо на чистій планеті Земля.

Розгадали кросворд, відсортували сміття в грі "Лото", склали ромашки "Земля радіє" і "Земля сумує", створили макет планети Земля, а також кожен обрав собі шматочок маленького щасливого побажання та "Вітамінку щастя".

Класний керівник Царинна Л.Г.