22 Жовтень 2023, 10:39

Математика сприяє встановленню рекордів!

У рамках Декади інтелектуальних рекордів наш кабінет математики став місцем встановлення математичних рекордів. 

На уроці-змаганні в 9-М класі «Наші рекорди в побудові і перетворенні графіків функцій» усі працювали чудово, а найрезультативнішою стала група під керівництвом Владислава Шаленного в складі Яни Платонової, Михайла Янковенка, Софії Пазенко і Дениса Рощина, яка встановила командний рекорд, а свій особистий рекорд встановила Анна Половченко, яка з легкістю впоралася з усіма завданнями.

Наполегливо і продуктивно працювали усі учні 11-М класу на уроці «З логарифмами на «ти», та все ж командний рекорд вдалося встановити групі, якою керував наш чемпіон Європи з карате Чернявський Олександр, який вдало делегував обов’язки кожному члену групи, а саме: Осаулі В’ячеславу, Третяку Олександру і Павловському Роману. Персональний рекорд в тестуванні належить Григоренку Іллі.  

В ході інтелектуальної гри «Осінній ірраціональний лабіринт» в 10-М класі найкращі знання властивостей кореня n-го степеня показала група Дар’ї Тугай, яка координувала роботу Антона Моцного, Олександра Нераденка, Анастасії Купець, Дар’ї Склярової і Станіслава Ковальського.

Діти, вірю в вас, вірю в ваш успіх, вірю в ваші можливості встановлювати рекорди!

Учитель математики Наталія Крикун