22 Вересень 2023, 08:26

Вчіться робити добро людям!

Нам не треба війни, не треба -

Ми за спокій і мир на Землі,

Щоб не коршаки в чистому небі,

А космічні пливли кораблі,

Щоб щасливо зростали діти

І не бачили жаху війни,

Щоб зловісний воєнний вітер

Був розвіяний вітром весни!

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного українця задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

З нагоди Дня миру учні 6-Б класі разом із козацьким роєм "Залізні Вовки" Куреня імені Героя України Євгена Лисенка провели годину спілкування, де діти намалювали  малюнки на тему «Голуб миру», з домінушок дізнались про історію та проведення свята, створили плакат з побажань до Дня миру, в якому висловлювали  побажання миру та злагоди і закликали всіх людей: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!» та на завершення провели акцію "Подаруй голуба миру".

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

Класний керівник 6-Б класу та керівник рою Царинна Людмила Геннадіївна