12 Вересень 2023, 17:49

Ми – юні олімпійці

З метою розвитку олімпійського руху, популяризації здорового способу життя, залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою і спортом, виховання почуття патріотизму у  Школі успіху був проведений Олімпійський урок "Ми - юні олімпійці" вчителем фізичної культури - Карнаух М.А. (призеркою України з веслування на байдарках та каное).

Під час уроку учні детально ознайомилися з таким видом спорту як веслування на байдарках та каное, мали можливість побачити на власні очі та потримати у руках спортивний інвентар (весло для байдарки та весло для каное).                           

Здобувачам освіти була продемонстрована цікава презентація про олімпійських чемпіонів та призерів (Юрій Чебан, Людмила Лузан, Дмитро Янчук, Павло Алтухов, та інші). А ще згадували Владислава Єпіфанова, який став чемпіоном світу з параканое. 

На завершення пізнавальної презентації учням було продемонстровано відео з тренувального процесу на відкритому водоймищі, де займаються у байдарці та каное не тільки хлопці, але й дівчата. Як підсумок заходу - файні фото з учнями та спортсменкою.