01 Вересень 2023, 09:16

Разом до Перемоги, разом у щасливе майбутнє!

Вже 31 рік Планета Успіху - Школа №7 рухатиметься власною орбітою, запалюючи нові зірки, підкорюючи нові вершини. Мені пощастило доєднатися до команди професійних педагогів, відповідальних працівників, партнерів-батьків, які беруть активну участь у всіх справах. 

Головна цінність нашого закладу – це діти, завжди відкриті до нового, талановиті та щирі. Саме вони надихають на щоденні творчі ідеї, кропітку працю, впровадження інновацій, нагородами за це стають сяючі очі учнів, досягнення нових вершин та перемог.   
Школа Успіху живе творчими ідеями, інноваційними проєктами, бере участь у впровадженні  експериментальних програм, формує лідерів, виховує патріотів. 

Школа пишається  своїми здобутками, ми впевнено крокуємо у новий навчальний рік, який також стане успішним як для дітей, так і дорослих.
Для мене велика честь очолити саме цей освітній заклад Сміли, самобутній, життєтворчий, креативний. Впевнена, що спільними зусиллями мешканців Планети Успіху школа й надалі буде не тільки осередком знань, а й комфортним простором для творчості, відкритою для батьків та працівників закладу. 

Нехай свобода мислити та діяти буде нашою перевагою. Дякуємо ЗСУ за можливість вчити дітей та працювати, творити завтрашній успішний день незалежної України. 

Тож разом до Перемоги, разом у щасливе майбутнє  Планети Успіху – Школи №7!

Ваша директорка ЛАРИСА ПЕТРЯК