15 Травень 2023, 15:02

Безпека на дорозі - безпека життя!

У рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, який проходить з 15 по 21 травня, у 7-А класі проведено Єдиний урок “Безпека на дорозі - безпека життя”. 

Під час заняття учні закріпили правила безпечної поведінки під час подорожей, питання безпеки пішохода, велосипедиста в місті та за містом, заходи безпеки під час подорожі на велосипеді. 

Відвідавши кабінет безпеки, діти мали змогу детально змоделювати ситуації, пов’язані з правилами поведінки на дорозі, ознайомитись з видами дорожніх знаків, світлофорів та дорожніми ситуаціями міста. 

Вікторина “Вулиця сповнена несподіванок” та перегляд навчальних відеороликів допомогли нам розібратись у складних безпекових ситуаціях та визначити найкращого знавця ПДР у класі - перемогу здобув А. Липко. 

Ми живемо в сучасному світі, де транспорт є невід’ємною частиною нашого життя. Ми – пасажири та пішоходи, маємо знати  та дотримуватись правила дорожнього руху, а це означає – бути захищеними. 

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Правила дорожнього руху знай – життя та здоров'я зберігай!

Класний керівник Вікторія Видиш