12 Травень 2023, 14:42

Наш рій "Гайдамаки" переміг у міському етапі військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

 

 

 

 

«Джура» - це не просто гра, це великий світ, у якому ти проходиш випробування на єдність» 

Традиційно щороку на початку травня проходять змагання військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Гра «Джура» – це системна робота закладів загальної середньої освіти з національно-патріотичного виховання, що проводиться протягом навчального року. 

Ця гра-змагання дає можливість підростаючому поколінню продемонструвати свою звитягу, мужність, спритність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт та військову вправність у різних видах змагань на звання кращих нащадків козацького роду.

Сьогодні, 12 травня, в нашому місті на базі нашого закладу відбувся І міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в оfІіnе-режимі, де змагались 8 роїв старшої вікової групи та 6 роїв середньої вікової групи.

Наш рій "Гайдамаки" (старша вікова група) (ройовий та президент школи - Моцний Антон) Куреня імені Євгена Лисенка Смілянської ЗОШ 7 Черкаської області (керівник рою - Михайлик Тетяна Володимирівна та виховник рою - Царинна Людмила Геннадіївна) представив наш Курінь в цих змаганнях. 

Юні джури взяли участь у 4 конкурсах та посіли призові місця:

"Впоряд" - ІІ місце (керівник Таібов Рамазан Курбанович)

"Відун" - І місце (керівник Харченко Ніна Петрівна)

"Рятівник" - І місце (керівник Безсікерних Світлана Володимирівна)

"Книга звитяг і здобутків" - ІІ місце (керівники - Михайлик Тетяна Володимирівна та Царинна Людмила Геннадіївна).

За загальними підрахунками серед роїв старшої вікової групи наш рій "Гайдамаки" посів почесне І місце. 

Право підняти прапор України було надано джурам козацького рою "Кіборги" (старша вікова група), які були переможцями міського конкурсу "Впоряд" в грудні 2022 року.

Вітаємо учасників рою "Гайдамаки", їх наставників та виховників, всіх причетних та відданих патріотичній справі з високою заслуженою Перемогою! Особлива подяка за підтримку адміністрації нашого закладу. 

Бажаємо й надалі залишатись командою та впевнено йти крізь терни до зірок!!! Успіхів та Перемоги на ІІ етапі конкурсу!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Керівник рою "Гайдамаки" - Михайлик Т.В. та виховник рою - Царинна Л.Г.