25 Грудень 2020, 09:32

«Веселі Санти» з 6-В

Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди!

Тому всі учні 6-В класу з нетерпінням чекали на конкурсно-розважальну програму «Веселі Санти», у ході  якої змогли показати свої таланти та повеселитись.

Діма Ткаченко перетворився на чарівника і підготував різноманітні фокуси. Усім особливо сподобався фокус «Чарівні кульки». Єва Вялова, Аня Бойко, Яна Бондаренко і Діана Сосницька підготували запальний танець, а за костюмом Діда Мороза ми не відразу пізнали Манько Софію! 

Діти з задоволенням складали новорічні пазли і писали жартівливого листа Діду Морозу.  

Класний керівник підготувала «Новорічний кошик» з цукерками - побажаннями кожній дитині, а діти, в свою чергу, на плакаті «Новорічних побажань» залишили найвеселіші й найщиріші слова привітань один одному. У класі лунали музика, сміх, обличчя дітей сяяли посмішками.

Кульмінацією для всіх стала імпровізована новорічна піцерія «У Санти», де діти мали змогу поласувати смачною піцею, смаколиками, фруктами та солодкими напоями.

Діти отримали задоволення, гарний настрій, багато позитиву та чудових емоцій! Сподіваюсь, що відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива!

Т.А.Матвієнко, класний керівник 6-В  класу