23 Грудень 2020, 17:31

Тренінг для лідерів Сьомої школи

У  розумінні сучасної  людини лідерство визначається як здатність надихати і будити бажання працювати. Для того, щоб бути лідером, простого бажання буде недостатньо. 

Людина, яка прагне бути лідером, повинна мати ще відповідні риси характеру, які бувають тільки у справжнього лідера, а ще необхідно бажання вчитися і розвивати в собі здібності, які допомагають у лідерстві. Дорога до справжнього успіху довга та терниста. 

Лідер – це той, хто вміє повести за собою, мотивуючи інших своїм прикладом.  Така  людина бере відповідальність, спочатку – за себе, за правильність обраного шляху, а потім і за інших, які йдуть за ним.  Навіть якщо ми не народилися лідерами, у кожного з нас є можливість ним стати!   

Саме з метою становлення і формування лідерських якостей, надання тим, хто їх має, можливості самореалізуватися і згуртувати навколо себе однодумців проходять заняття в гуртку "Лідер" (керівник педагог-організатор Михайлик Т.В.). 

Крайнє заняття проведено у формі тренінгу, який підготувала практичний психолог закладу Ярова О.М., і присвячено виявленню лідерських якостей.

Успіх починається з роботи над собою! Будь успішним, стань зіркою, запали світло для інших!