19 Грудень 2020, 20:03

Якщо хочеш диво, створи його власноруч

Під таким девізом працювала цього року Майстерня Діда Мороза. Усі класи долучилися до Колективної Творчої Справи, готуючи поробки, новорічні прикраси, постери, фотозону. 

І ось нарешті мить казкового перетворення – і засяяли чарівними барвами  фойє та учительська. Це усі мешканці доклали тепло сердець, краплини радості, струмінь дитячої фантазії, мудрість та життєвий досвід вчительства. Можна погрітися біля каміну, посидівши на лавочці, загорнутися картатим пледом, поміркувати та загадати бажання біля прибраної ялинки, розпитати про мандрівку казкових оленів та життєрадісних сніговичків.

З понеділка у Країні новорічних див можна провести імпровізований Урок мрій, сфотографуватися на згадку або відкрити серце і загадати бажання. Повірте, наступний тиждень буде дивовижним, для цього треба тільки вірити у свої сили, трішечки постаратися, подарувати жаринку Добра – і у чарівному шкільному коминку палатиме вогонь, який здійснюватиме бажання, даруватиме щасливу долю та успіх  у році прийдешньому Сьомій Школі.