09 Березень 2023, 11:28

Дівочі посиденьки

З ледь відчутним весняним подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів до нас приходить чудове жіноче свято - 8 Березня! 

І хоча цьогоріч війна дещо змінила традицію святкування, повага, шана, любов до жінки, матері, сестри, доньки – традиція незмінна! 

Саме з цієї нагоди у 8-В класі відбулась святкова розважальна програма «Дівочі посиденьки», де крім дівчат, активними її учасниками були і хлопці. Конкурси були різноманітні. 

У вікторині «Інтелектуальна леді» дівчатка одержали перемогу, хоча хлопці майже не відставали і виявилися непоганими знавцями кулінарії, садівництва та побуту. Найактивнішими були Вялова Єва, Балоха Валерія, Бондаренко Яна, Оліцька Даша, Погорілий Артем, Гречка Михайло.

Наступний конкурс «Дівочий клатч» також не залишив байдужими восьмикласників. Дівчатка були неперевершеними знавцями, але хлопці теж виявили бажання дізнатись, що ж містить жіноча сумочка. 

Діти мали з зав’язаними очима знайти і зрозуміти, які життєво важливі речі для дівчат знаходяться в клатчі. Жодної помилки не було! 

Гребінець і намисто, губна помада і дзеркальце, лак для нігтів та багато іншого швидко відгадали і дівчата, і хлопці.

Із захопленням діти розгадували «дівочі ребуси» та кросворд «Відомі красуні». 

А всім знайома гра «Крокодил» цього дня була особлива – дівоча. Діти за допомогою рухів, без слів мали показати: макіяж, ходіння на підборах, манекенницю, манікюр тощо. Було весело! 

В наступному конкурсі дівчатка перетворились на працьовитих Попелюшок. Попелюшка завжди любила танцювати, але вільного часу у неї не було. Тому дівчатка мали показати під веселу музику, як танцювала Попелюшка коли: прасувала, мила посуд, вибивала килим, поливала квіти. Дівчатка не підвели!

Особливо дітям сподобалось бути дійовими особами казки про «Справжню леді». Нею була Онищук Аліна, а хлопчики виконували роль важливих для неї речей: кофтинки (Ткаченко Діма), спіднички (Шарун Діма), дзеркальця (Погорілий Артем), сумочки (Литвин Артем), телефону (Мурай Артем), намиста (Гречка Міша). Звісно, наша леді була в оточенні гарних речей і чоловічої уваги! 

Оскільки інколи ми всі хворіємо, то обов’язково зазираємо до аптечки. Але 8 березня ця аптечка містила незвичайні смачні «ліки», які суттєво покращили настрій і емоції, а саме: «Креативін», «Веселін», «Енергін», «Успіхоактивізин», «Бадьоростин». 

Хлопцям особливо корисним став «Заспокоїн», а класному керівнику – «Антистрес». В яскравих коробочках діти знайшли «Ліки» - цукерки, якими з задоволенням поласували.

Фінальним акордом був запис відеокліпу для тік току - веселий танок дівчат і вчительки. 

Я сподіваюсь, що цей день запам’ятається дітям, і вони ще довго будуть згадувати веселі моменти нашого заходу! 

Класний керівник 8-В класу Матвієнко Т.А.