19 Грудень 2020, 19:38

Святкові зустрічі у Сьомій Школі

У переддень Дня Святого Миколая у Сьомій Школі відбулася перша святкова зустріч з цим добрим та мудрим дивотворцем. Святий Миколай прийшов привітати діток, які своєю старанністю, силою духу, наполегливістю до знань за підтримки рідних, педагогів, однокласників заслуговують бути відміченими першими. 

Діти з особливими освітніми потребами у Сьомій Школі живуть активним життям, зацікавлено вчаться, беруть участь у конкурсах, мають друзів серед однокласників та однолітків, тільки їм щодня доводиться докладати більше зусиль, у їхніх дитячих очах мудрість дорослих. 

А у серцях – вогник віри у диво, казкові зустрічі. І як же не здійснити хоч одне бажання – побачити Святого Миколая, отримати з його рук з чарівної торби солодкий гостинець. 

На святкову зустріч завітала і директор школи Криворучко М.В., яка привітала дітей, побажала гарних цікавих свят, нових зустрічей, успішного навчання та запевнила у своїй підтримці кожного, хто потребуватиме її.  

Свято було організовано за участі членів Президентської ради та волонтерів-старшокласників, які за свої добрі справи також були нагороджені солодкими подарунками.