02 Березень 2023, 08:48

Вчилися робити компліменти

Всесвітній день компліменту щороку відзначається 1 березня, щоб підкреслити важливість висловлення слів вдячності та шанобливості до інших людей, один до одного та просто до себе.

В нашому закладі нині проходить декада "Коронація слова". Ось і мій 5-Б на уроці "Драматургії та театру" приєднався до декади. Учні говорили про компліменти та вчились їх застосовувати у реальному житті. 

Багато виконано вправ, які допоможуть згуртуватися всім учням, працювати в колективі, в групах, індивідуально, але головне те, що всі вони допоможуть реалізувати все в своєму житті: створили "Колаж компліментів" для зовсім незнайомих людей, написали компліменти один одному та створили "Книгу компліментів від учнів 5-Б класу", розгадали цілу низку анаграм і ,звісно, вчились робити компліменти самому собі, адже позитивний заряд щодня кожній людині - не завадить, подарували один одному "солодкі компліменти", а на завершення "посмакували" всі разом "Тортом компліментів". 

Рефлексія дала зрозуміти, що учні й надалі будуть навчатись та застосовувати в своєму житті всі прийоми, які були використані на уроці, для того, щоб зробити оточуючим та собі трішки позитиву та приємних моментів, говорячи компліменти.

Класний керівник 5-Б, вчитель музичного мистецтва Царинна Л.Г.