07 Лютий 2023, 11:08

Разом для найкращого Інтернету!

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це буде вже 20 День безпечного Інтернету.

В Україні День безпечного Інтернету відзначається з 2009 року.

5-Б разом з класним керівником та батьками провели спільну онлайн-годину спілкування на тему "Безпечний і Небезпечний Інтернет", де дітки знаходились в класі, а батьки спілкувались через одну із соцмереж, зокрема, Viber через спільний дзвінок. Досить цікаве та незвичне спілкування дітям дуже сподобалось.

На початку переглянули відео про Інтернет, про правила поведінки в Інтернеті, потім поділились на дві групи методом жеребкування – на групу "Безпечно" та група "Небезпечно". 

Розглянули вже в групах різні правила щодо поводження в соцмережах та в Інтернеті в цілому, розв'язали ситуації, пов'язані із листуванням в Інтернеті, склали "ДоМінуШКИ" про "Безпечний Інтернет", визначили, що є безпечним, а що є небезпечним для спілкування та праці в Інтернеті, а також за допомогою гри на прищепках визначили правильність визначень: "Правила Інтернету", "Надійні паролі". 

Батьки теж активно долучались до нашої спільної роботи. 

На завершення – звісно, позитивне фото!

Класний керівник 5-Б класу Царинна Л.Г.