05 Лютий 2023, 13:05

Разом до Перемоги!

 

 

 

 

Дев'ятий рік іде в нашій країні війна…

Протягом цих дев’яти років наша школа співпрацює з волонтерами громадської організації  «Смілянська Самооборона «Січ», а саме: дитячий, батьківський та вчительський колективи своєю волонтерською діяльністю підтримують захисників України.  

Третього лютого вкотре ми передали гуманітарний вантаж, зокрема: 8 маскувальних сіток, консервацію, солодощі, енергетичні батончики, чай, каву, мед, каші та супи швидкого приготування, засоби особистої гігієни, в'язані шкарпетки, патріотичні сувеніри. 

Не забуваємо і про поранених захисників, які знаходяться в шпиталі. Для них ми передали постіль, нижню білизну, малюнки та листи від дітей. Цього разу до нас долучилися дитячі садочки № 27 «Джерельце» та № 21 «Оленка», які передали маскувальні сітки та в'язані шкарпетки. 

Чи втомилися ми? 

Над цим питанням ми навіть не замислювались. У кожного свій фронт, кожен, як може, наближає перемогу! 

Гарним прикладом цього є те, що наш учень 10-М класу Чернявський Олександр, Чемпіон України та світу з карате-до, передав свою премію від міського голови у розмірі 3000 грн. на потреби ЗСУ. 

А козацький рій «Залізні Вовки» 5-Б класу разом із своїми виховниками виготовили окопні свічки та написали листи нашим воїнам, а козацький рій «Нічні кажани» 4-Б класу виготовили патріотичні обереги.

Дякуємо і громаді нашого мікрорайону, яка теж долучається до цих волонтерських акцій. 

Попереду ще багато тяжких днів для України – і ми будемо підтримувати наших захисників стільки, скільки це буде потрібно!

Слава ЗСУ, Слава нації!