18 Грудень 2020, 09:23

Профілактика правопорушень важлива!

16 грудня  у школі проведено День профілактики правопорушень. Учні чергового 9-М класу разом з педагогом-організатором Михайлик Т.В. провели рейд-перевірку «Хто спізнився на урок?», в ході якої не тільки виявили учнів, що спізнилися цього дня до школи, а й провели з ними профілактичні бесіди.  На засіданні Президентської ради проаналізовано причини спізнень. Представники активу класів на виховних годинах обговорили цю тему в колективах. 

Цього ж дня в 8-Ф класі (класний керівник Котова І.С.) проведено рейд-перевірку «Як живеш, щоденнику?», адже тема щоденного якісного ведення учнівських щоденників також актуальна, особливо у 8-9 класах. Педагогом-організатором Михайлик Т.В. разом з Президентом школи Іващенко А. проведено рейд-перевірку чергування класів по школі.  Слід відмітити, що учні 9-М класу сумлінно дотримуються вимог Статуту школи, стоять на своїх постах і мають бейджики з позначками "Черговий".

У другому півріччі до чергувань будуть залучені учні 8-х класів, а учні 11-М матимуть змогу ретельніше готуватися до ЗНО та використати час перерви для «хвилинок консультацій» з вчителями.