17 Грудень 2020, 08:20

«Залізних вовків» нагородили грамотою Черкаського обласного центру туризму

Днями у форматі zoom-конференції відбулася обласна онлайн - нарада відповідальних за організацію і проведення військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура») у 2019-2020 н.р.

Серед обговорених питань були підведені підсумки проведення заходів у рамках гри «Джура», які проведені у 2019/2020 навчальному році.

Грамотами Черкаського обласного центру туризму і екскурсій нагороджено:

- рій «Залізні вовки» Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 за І місце у Всеукраїнському челенджі «Спогади Джура»;

- рій «Відважні соколи» (старша група) НВК «Загальноосвітня школа І ступеня – гімназія імені В.Т. Сенатора» за ІІІ місце у обласній онлайн - грі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»);

- рій «Боривітер» (старша група) НВК «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15» – за участь в обласній онлайн - грі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Позитивно, що рій «Залізні вовки» Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 був учасником обласного фестивалю ватр-представлень роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2019 році.

Про це повідомляє сайт SMILA.UA.