07 Грудень 2022, 11:00

Підтримаємо! Допоможемо! Збережемо!

 

 

 

 

За можливість прокидатися щоранку у вільній країни, навчатися, проводити цікаво час зі своїми друзями, займатися хобі тощо ми безмірно вдячні Збройним Силам України. 

Якраз напередодні Дня ЗСУ у школі завершилася Декада проєктів "Зігріємо воїнів теплом своїх сердець", яка пройшла під гаслом "Підтримаємо! Допоможемо! Збережемо!" 

Упродовж декади учні 1-11 класів із надзвичайною добротою, любов'ю та пошаною працювали над власними соціально-культурними проєктами.

Результатами своєї творчості школярі поділилися на сторінці "Сьома Школа - Планета Успіху" та на виставкових стендах у рекреації школи. 

Вражає  різноманіття виготовлених дитячими руками листівок, оберегів з бісеру, ниток, вишиванок, браслетів, янголяток, малюнків, конвертів  та написаних сердечних листів для захисників і захисниць України. 

Для вирішення проблем проєктної діяльності діти підійшли з неабиякою креативністю, фантазією, використали сучасні технології, щоб зробити подарунки нашим оборонцям ще більш доступними.

Так учні 7-А класу виготовили "Книгу Перемоги", закодовану в QR-код, у якій опублікували вірші українських письменників для підняття бойового духу  й настрою воїнів.  

А учні 5-В класу підготували книгу фігурних віршів "Спасибі тобі, наш воїне мужній!", в якій передали частинку тепла своїх сердець з побажаннями відважним героям. 

Учні 6-А укомплектували 20 подарункових наборів із вишиваним оберегом, листівкою та контейнером з медом, для підтримки морального і фізичного здоров'я. 

Учні 10-М, 10-Ф, 6-Б, 7-В та інших класів створили відеопривітання. А в 5-Б, 6-Б та 8-М класах пройшли майстер-класи з виготовлення сувенірів та оберегів, які люб'язно провели  бабуся Підлубна Валентина Петрівна, мама Ткач Т.Ю. та вчитель трудового навчання Новохацька О.В. 

Виготовлена учнями 10-М класу окопна свічка, лікувальні чаї та сплетені власноруч шкарпетки безсумнівно зігріють "душу й тіло" у нелегкі часи. 

Кожна дитина, всі без винятку класні керівники, учителі-предметники, працівники школи, батьки вважали за честь долучитися до цього проєкту. 

Ми впевнені, що тепло й любов, вкладені в усі вироби, захистять і потішать наших героїв, збережуть їхні життя, нагадають про рідний дім і про те, що їх чекають діти! 

Ми віримо – сильний і мужній український солдат вистоїть в бою! 

І буде МИР і ПЕРЕМОГА у вільній УКРАЇНІ! 

Слава Україні! Слава ЗСУ!