05 Листопад 2022, 12:03

Про Україну всьому світу – англійською мовою

Сьогодні про Україну говорить весь світ, всі хочуть знати більше про нашу країну і одинадцятикласники можуть всім про неї розповісти, адже на осінніх канікулах вони навчились це робити англійською мовою.

Для 11-М класу канікули були наповнені не лише відпочинком, а й продуктивною працею, в результаті якої учні зуміють повідомити всьому світу наскільки чудова наша країна. 

Тепер у соцмережах, в особистому спілкуванні з іноземцями чи під час подорожей діти можуть розповідати цікавинки про нашу Батьківщину та популяризувати її й надалі. 

Україна неймовірно прекрасна і кожен, хто знає про неї хоч щось, має знати більше, а молодь, яка володіє англійською мовою – мовою міжнародного спілкування, може їм в цьому допомогти. 

Саме тому дружня зустріч на канікулах була присвячена обговоренню визначних, цікавих та важливих місць, традицій та пам'яток нашого народу зрозумілою для світової спільноти мовою. 

Тепер одинадцятикласники точно зможуть публікувати дописи на своїх сторінках соціальних мереж не лише про себе і своє повсякденне життя, а й про свою Батьківщину. 

Випускники, як і кожен з нас, вірять в найшвидшу перемогу і в те, що вони зможуть продовжити своє навчання в мирній, незалежній державі, прославленій неймовірними українцями. 

Україна – чудова,  як і її жителі, і ми маємо і будемо про це розповідати всьому світу. Ми знаємо як це правильно робити.

Класний керівник 11-М класу Олексенко К.А.