06 Вересень 2022, 08:11

Увага! Діти на дорозі!

 

 

Життя – найдорожчий скарб. 

Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним потрібно дорожити і здоров'я берегти. Але насправді це не так, мить – і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. 

А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації і  головне, чітко їх дотримуватись. 

Тому традиційно в нашому закладі з 1 по 9 вересня проходить Декада безпеки життєдіяльності, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки. 

Щоб нагадати здобувачам освіти Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, заступник директора з виховної роботи Сидоренко Ю.М. та педагог-організатор Михайлик Т.В. 5 вересня провели акцію «Увага! Діти на дорозі!». Молодші учні школи під час акції повторили основні правила безпеки для пішоходів – учасників дорожнього руху.

Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я.

Тож бережіть себе, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху!