17 Червень 2022, 17:03

Табір GOCAMP (Day 10)

Все хороше рано чи пізно закінчується, ось і  прийшла пора завершення табору GoCamp. 

Сьогодні був останній день незвичайного, цікавого, наповненого емоціями та приємними подіями табору. День розпочався з підготовки креативного фідбеку в командах, а вже потім його представлення для інших шкіл. Моменти обговорення відео та презентацій викликали багато позитивних емоцій, а іноді навіть розчулення від того, що вже час прощатись з новими друзями. 

Прощання таборових команд перейшло в загальне обговорення вражень від останніх двох тижнів, прожитих разом з GoCamp. Але перед тим учасників замотивувала на майбутні звершення запрошена гостя – мандрівниця Марія Завірюхіна, яка розповіла про свої подорожі, знання іноземних мов та цікаві місця, які вона відвідала, мандруючи світом на велосипеді. 

Фасилітатори програми підготували всім учасникам цікавий сюрприз у вигляді відео з найяскравішими моментами цьорічного табору. Після пройдених цікавих опитувань кемпери із задоволенням насолодились його переглядом та згадали про все, що відбувалось протягом останніх двох тижнів.

Для кожного з кемперів цей час стане незабутнім. Хтось брав участь вперше, хтось вже чекав на нову зустріч у таборі, але всі, і дорослі і діти, знайшли тут нових друзів серед тисяч учасників з усієї України, отримали новий досвід, навчились чомусь новому та просто гарно провели час. 

З нетерпінням чекаємо нових зустрічей та проектів від GoCamp!