06 Грудень 2021, 08:46

«Найбільший здобуток за цей рік – це єдина команда дорослих і дітей, яка здатна робити великі справи»

Минув рік з дня мого призначення на посаду директора Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів #7. Для мене він запам'ятався багатьма знаковими подіями.

Насамперед це був рік формування чіткої стратегії розвитку нашого закладу як Школи успіху дорослих і дітей. І мова йде не лише про яскравий логотип та вивіску на оновленому фасаді закладу.

Успішно досягати амбітних цілей маленькими щоденними справами – це наша реальність, що працює на 100%.

Річна співпраця команди педагогів – професіоналів, батьківської громади та наших дітей виводить нашу Планету успіху на нову орбіту досягнень. Ми разом реформуємо систему харчування в школі і вже маємо певні здобутки. Кількість дітей, які щодня смакують новими стравами в шкільній їдальні неухильно збільшується.

Ми разом турбуємося про довкілля, сортуючи сміття та збираючи вторинну сировину. Ми волонтеримо не лише до певних календарних  дат, але за покликом серця.

Ми потихеньку облаштовуємо освітній простір для спільного комфорту. Наші діти все частіше стають генераторами ідей, ініціюють події та беруть на себе відповідальність.

Проте незмінними залишаються майстерність наших вчителів вести до успіху кожну дитину і вміння бачити в учнях особистість.

Навмисне не аналізую скільки за цей рік було вирішено господарських проблем, адже вони були, є і будуть. Будівля потребує модернізації як ззовні, так і всередині. Впевнена, що за фінансової підтримки міської влади ми поступово зможемо це зробити.

Адже в мене, як в директора, є найбільший здобуток за цей рік – це єдина команда дорослих і дітей, яка здатна робити великі справи для спільного успіху.

Ваша директорка МАР'ЯНА КРИВОРУЧКО